Заказать / Buyurtma

0
0
Слушать
Заказать / Buyurtma
Скачать трек
На этой странице Вы можете скачать песню Заказать / Buyurtma!. Слушайте онлайн в хорошем качестве, со своего телефона на Android, iphone или пк в любое время. На этой странице Вы можете скачать песню Заказать / Buyurtma!. Слушайте онлайн в хорошем качестве, со своего телефона на Android, iphone или пк в любое время.
Слушайте также
Ummon - Sog'intirma Meni (Buyurtma)
Ummon - Sog'intirma Meni (Buyurtma)
Исполнитель
04:55
Isoqjon Jo’raxonov - Onam uchun (Buyurtma)
04:55
Ibrahim Tatlises - Leylim Ley (Buyurtma)
04:55
Nodir zoitov - itoat (Buyurtma)
Nodir zoitov - itoat (Buyurtma)
Исполнитель
04:55
Izzat Ibragimov - Sevgi (Buyurtma)
Izzat Ibragimov - Sevgi (Buyurtma)
Исполнитель
04:55
Anvar Sanayev - Shu Go'zal 2015 (Buyurtma)
04:55
Комментарии (1 306)
Комментировать
  1. Davlatyor396
    Davlatyor396 10 февраля 2019 00:48
    Uzuklar hukumdorini 3 kisminiyam chiqarilar
    0

  2. Admin
    Admin Администраторы 5 января 2019 16:11
    Ответ: Sulton27
    salom! Yangi yilingiz bilan,yuraklar jangi seriali uzb serialimi yoki uzb/turkiyada ishlanganmi?

    RAXMAT SIZNI HAM YANGI YILINGIZ BILAN! BU UZB SERIALDA TURK KINO AKTIYORLARI HAM ISHTIROK ETGAN.
    0

  3. Sulton27
    Sulton27 5 января 2019 14:23
    salom! Yangi yilingiz bilan,yuraklar jangi seriali uzb serialimi yoki uzb/turkiyada ishlanganmi?
    0

  4. Admin
    Admin Администраторы 4 января 2019 00:39
    Ответ: Muxiddin
    Admin Brovini qo'yinglar

    Qoyamiz chiqsin ularam vada berib chiqarmayabdi uzr
    0

  5. Muxiddin
    Muxiddin 4 января 2019 00:31
    Admin Brovini qo'yinglar
    0

  6. Admin
    Admin Администраторы 2 января 2019 02:44
    Qoyiladi yaqin soatlarda
    0

  7. Muxiddin
    Muxiddin 2 января 2019 01:06
    Salom admin janoblari brovini qoyinglar
    0

  8. Admin
    Admin Администраторы 29 декабря 2018 00:15
    Yana urinib koring
    0

  9. Admin
    Admin Администраторы 29 декабря 2018 00:15
    Menda skachat bolyabdiyu
    0

  10. Muxiddin
    Muxiddin 28 декабря 2018 11:38
    Salom admin Скачать песнюMirzabek Xolmedov - Uzbekбесплатно или слушать онлайн!
    СКАЧАТЬ [MP3] О, кажется, ошибка!
    Обновить
    .
    Возможные причины в следующем:
    • Данный сайт временно недоступен, повторите позже.
    0

  11. Admin
    Admin Администраторы 26 декабря 2018 01:56
    Uzbda bolsam topib berardim men ham chet eldaman.
    0

  12. Admin
    Admin Администраторы 25 декабря 2018 22:29
    Yana izlavomiz topsam joylayman !
    0

  13. Admin
    Admin Администраторы 25 декабря 2018 21:57
    Ответ: CleveR
    Хаммага Салом барчангизни якинлашиб келайотган янги йил бн табриклайман!
    Админ менинг 13 декабрдаги заказим халихам топилмадими?

    Salom yoq topolmadik.
    0

  14. Admin
    Admin Администраторы 23 декабря 2018 15:30
    Ответ: Muxiddin
    Admin endi ishladi adolat tarovdori 2 filmni qo'yinglar

    Joylandi !
    0

  15. Admin
    Admin Администраторы 22 декабря 2018 16:00
    Ответ: Tursunboyev Begzod
    Otabek aka 20 chi dekabirdagi buyurtmani joylamadingiz

    Joylandi
    0

  16. Tursunboyev Begzod
    Tursunboyev Begzod 22 декабря 2018 11:03
    Otabek aka 20 chi dekabirdagi buyurtmani joylamadingiz
    0

  17. Tursunboyev Begzod
    Tursunboyev Begzod 22 декабря 2018 10:58
    Salom hammaga
    0

  18. Muxiddin
    Muxiddin 22 декабря 2018 09:02
    Admin endi ishladi adolat tarovdori 2 filmni qo'yinglar
    0

  19. Admin
    Admin Администраторы 22 декабря 2018 00:49
    Skachat bovotiyu manda
    0

  20. Muxiddin
    Muxiddin 21 декабря 2018 23:31
    Venom (O'zbek tilida) 2018 PREMYERA skachat bo'lmayaptiku admin
    0

  21. Admin
    Admin Администраторы 21 декабря 2018 16:39
    Ответ: Tursunboyev Begzod
    Xayirli kech Otabek aka qalb ko'zi hind kinosini joylasangiz

    Bugun joylayman
    0

  22. Tursunboyev Begzod
    Tursunboyev Begzod 20 декабря 2018 22:08
    Xayirli kech Otabek aka qalb ko'zi hind kinosini joylasangiz
    0

  23. Admin
    Admin Администраторы 20 декабря 2018 11:34
    Ответ: Sulton27
    otash,saytni yanna eski tizimga o'tgkazganmisiz? Yozish tugmasini bo'sganda saxifa yangilanvotdiku?

    Yo'q otkazganim yo'q nimadir bolgan tuzatiwim kerak.
    0

  24. Admin
    Admin Администраторы 20 декабря 2018 11:34
    Ответ: Sulton27
    salom otash,qalaysiz do'st? Parvonadan androyd tellarda qo'shiq yuklasa bo'ladimi yoki aksariyat uzb saytlar kabi yuklash tugmasini bosganda faqat eshitamanmi? Javob uchun oldindan raxmat!

    Salom yoq skachatni bosez eshitish va kochirish chiqadi xoxlaganizni bosasiz.
    0

  25. Sulton27
    Sulton27 20 декабря 2018 10:46
    otash,saytni yanna eski tizimga o'tgkazganmisiz? Yozish tugmasini bo'sganda saxifa yangilanvotdiku?
    0

  26. Sulton27
    Sulton27 20 декабря 2018 10:42
    salom otash,qalaysiz do'st? Parvonadan androyd tellarda qo'shiq yuklasa bo'ladimi yoki aksariyat uzb saytlar kabi yuklash tugmasini bosganda faqat eshitamanmi? Javob uchun oldindan raxmat!
    0

  27. Admin
    Admin Администраторы 18 декабря 2018 23:21
    Xudo xoxlasa ertadan joylayman !
    0

  28. Tursunboyev Begzod
    Tursunboyev Begzod 17 декабря 2018 22:19
    Oldindan kotta raxmat
    0

  29. Tursunboyev Begzod
    Tursunboyev Begzod 17 декабря 2018 22:16
    Salom Otabek aka qalb ko'zi hind kinosini joylasangiz
    0

  30. Admin
    Admin Администраторы 17 декабря 2018 13:48
    Ответ: CleveR
    Хаммага салом якинлашиб келайотган янги йил бн хаммани табриклайман! 🎅
    Админ менинг 13 декабрдаги буюртмам хали топилмадими ?

    Raxmat ! hozircha yoq Topiwga xarakat qivomiz
    0

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.